Diaspora tarpais čiulpia

7 Kov

Rašiau apie Diaspora socialinį tinklą. Jis bando tobulėti, tačiau žingsniai kartais kreivi, kojos jiems susipina ir drebiasi jie tada nosim į nesakysiu į kur. Štai čia pavyzdys:

Twiggy nuotrauka Diasporoje

Štai taip atrodo ekrano nuotrauka (visa tai, ką matote naršyklėje), kai bandai peržiūrėti nuotrauką su Twiggy. Visos nuotraukos atrodo panašiai išdarkytos.

O kaip turėtų atrodyti, jei nuotraukos būtų rodomos normaliai? Ogi pažiūrėkime.

Štai, kokia nuotrauka buvo įkelta į Diaspora tinklą (ir pradžioje jų peržiūra buvo panaši į tą, kuri yra Google+, t.y., atrodė gerai ir padoriai):

Nuostabioji Twiggy savo visame grožyje.

Kaip matome, tai, ką padarė Diaspora su nuotraukų peržiūra, yra klaikus gaidys. Jie nuotraukas išdidina ir paskui jos netelpa į ekraną, o ant viršaus jie dar uždeda aprašymą su tegais, taip, kad uždengtų viską. Manau, kad jie tarpais negalvoja, ką daro. Bet kažkodėl tikiu, kad viskas susitvarkys, nes kompiuterastams užeinantys smegenų aptemimai dažniausiai būna laikini.*

——————-
* Ne visada būna laikini tie aptemimai – kartais ir permanentinių pasitaiko. Bet dažniausiai visgi laikini, nes kompiuterastai išsiskiria nemenku intelektu.

Parašykite komentarą